Law Under the microscope

Στη δικηγορική εταιρεία Μιχαλοπούλου & Συνεργάτες αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη βαθιά αφοσίωσή μας στην εταιρική, εμπορική νομική υποστήριξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Ιατρικό, Φαρμακευτικό και Ιατροτεχνολογικό τομέα.

Επιπλέον, διαθέτουμε σημαντική συμβουλευτική εμπειρία σε θέματα που άπτονται των κλινικών μελετών και έρευνας για φάρμακα, αδειοδότησης της παραγωγής και της άδειας κυκλοφορίας φαρμακευτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών προϊόντων κάνναβης, καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα νομικών επιχειρηματικών ενεργειών που απαιτούνται για γνωστοποίηση και διανομή καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής.

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας συνδυάζει ένα μείγμα υψηλού επιπέδου επιστημονικής κατανόησης και νομικής εμπειρίας στο Δίκαιο της Υγείας καλύπτοντας τους τομείς της Πνευματικής Ιδιοκτησίας, του Δικαίου Πληροφορικής, της Αδειοδότησης, της Προστασίας Δεδομένων, του Παράλληλου Εμπορίου, Ανταγωνισμού, της Κλινικής Αμέλειας, της Ηλεκτρονικής Υγείας, της Βιοτεχνολογίας, Ιατρικής Αμέλειας, Συναίνεσης για θεραπεία σε Κλινικές Δοκιμές, Δημοσίων Προμηθειών, Νομοθεσίας Καταναλωτή, Ευθύνης Προϊόντων, Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ζητημάτων Clawback & Rebate, Αθέμιτων Πρακτικών, Αδειοδότησης, Αντι-δωροδοκίας/Παγκόσμιας Συμμόρφωσης με εξειδίκευση σε ζητήματα Συμμόρφωσης στον κλαδο της Υγείας.

Υπηρεσίες

Κανονιστική Συμμόρφωση
Κανονιστική Συμμόρφωση
Προσωπικά Δεδομένα – GDPR
Προσωπικά Δεδομένα - GDPR
Εταιρικό | Εμπορικό | Ανταγωνισμός
Εταιρικό & Εμπορικό
Δικαστική Εκπροσώπηση
Δικαστική Εκπροσώπηση

Our Process

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Καλέστε μας ώστε να έρθετε σε επαφή με κάποιον Συνεργάτη της εταιρείας μας για να ενημερωθείτε εκτενώς για τις υπηρεσίες μας, αλλά και να συζητήσουμε το θέμα που σας απασχολεί.

Εδραιώνοντας Μακροχρόνιες Σχέσεις με τους Πελάτες Μας

Στόχος της εταιρείας μας είναι η δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με τους πελάτες μας με κύριο μέλημα μας την υποστήριξη τους σε όλες τις καθημερινές τους απαιτήσεις.

Παρέχοντας Αποτελεσματική και Αποδοτική Υποστήριξη

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με ταχύτητα και αξιοπιστία.

 

 

 

Legal x-raysΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Διαβάστε ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις μας και ενημερωθείτε για τις σημαντικές αλλαγές της Νομοθεσίας στην Ελλάδα και εξωτερικό. Ρωτήστε μας για περισσότερη ενημέρωση. Κάντε την αλλαγή, δημιουργική για σας.

ΜΜΕ & Εκδηλώσεις

Από τον Ιπποκράτη στα novel foods – Ή πώς τα νέα τρόφιμα θα βελτιώσουν την οικονομία & τη ζωή μας
  • 27/06/2019

  Πόσο έτοιμοι, ή πρόθυμοι είμαστε να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, προκειμένου αφενός να προστατεύσουμε το περιβάλλον, και αφετέρου να βελτιώσουμε την ζωή μας; Γιατί οι vegan και γενικά οι άνθρωποι που προτιμούν ολοένα και περισσότερο την απλή διατροφή – μακριά από το κρέας και…

Is your business MDR-IVDR ready? Get UpToDate with the biggest game changers in the field of medical devices and IVD regulation in the EU
  • 13/06/2019

      Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ηospital Medicine 2019 την Tετάρτη 5/6/2019 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στο οποίο η κα Ιωάννα Μιχαλοπούλου είχε προσκληθεί να συμμετάσχει στην 3η ενότητά του με θέμα «Iατροτεχνολογικός Εξοπλισμός» όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις αλλαγές…

Φαρμακευτικό Δίκαιο σε εξέλιξη: η περίπτωση της Φαρμακευτικής Κάνναβης στην Ελλάδα
  • 11/04/2019

Η χάραξη ισχυρότερων πολιτικών σύγκλησης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η δημιουργία αποτελεσματικότερων εργαλείων χρηματοδότησης για τα εθνικά συστήματα Υγείας, καθώς και η εφαρμογή μεταρρυθμιστικών επεμβάσεων στις δαπάνες Υγείας στην Ελλάδα, ήταν κάποια από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια…